Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

ПУМБ підвищує ставки за депозитами для фізичних осіб у гривні
30 September 2022
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) з 30.09.2022 підвищує ставки за депозитами у гривні для фізичних осіб. Дохідність вкладів строком розміщення від трьох місяців збільшиться на +1%.

ПУМБ є системно важливим банком, якому довіряє і держава (ПУМБ є банком, уповноваженим на зберігання готівки НБУ), і українці (за результатами 8 місяців 2022 року 81% клієнтів ПУМБ стабільно продовжують свої вклади у гривні).

Вже понад 30 років ПУМБ виконує усі зобов’язання перед клієнтами, державою та співробітниками і, попри війну, продовжує вчасно виплачувати депозити та інші виплати згідно з умовами договорів. Навіть більше, як банк-агент Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, за 8 місяців 2022 року банк виплатив вкладникам банків-банкрутів понад 536 млн. грн., і продовжує ці виплати. Надійність банківських вкладів у серпні 2022 року було підтверджено незалежним рейтинговим агентством «Кредит-Рейтинг» на рівні «5» (найвища надійність).

Відкрити депозит у ПУМБ можна як офлайн (у відділенні), так і онлайн (у мобільному додатку ПУМБ Online). Послуга відкриття депозиту у мобільному додатку доступна як вже існуючим, так і новим клієнтам ПУМБ. Новим клієнтам банку достатньо пройти процедуру ідентифікації через застосунок Дія. 

Нові ставки* для депозитів в національній валюті:

Дохідність за депозитом «Вільний» у гривні, за депозитами «Дохідний» строком розміщення 14 днів - 1 місяць в гривні та депозитами у іноземній валюті залишається без змін.

*Депозитні ставки вказані з урахуванням програми лояльності ПУМБ (+1%), що діє за наступними депозитними програмами банку в гривні: «Дохідний», «Накопичувальний», «Вільний». Програма лояльності діє за умови пролонгації діючого вкладу, відкриття другого депозиту за наявності діючого у ПУМБ, повторного розміщення депозиту та відкриття депозиту за допомогою додатку ПУМБ Онлайн.

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback