Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

День Святого Миколая в ПУМБ: 120 тис. грн онкохворим дітям від бігового клубу PUMBRUN та 142 тис. грн на ліки у «Крамниці дарунків на здоров’я Таблеточок»!
19 December 2021
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Учасники бігового клубу банку ПУМБ набігали за рік понад 46 тис. кілометрів, провели майже 6 тис. тренувань – зібрали 120 тис. гривень для підопічних Фонду «Таблеточки». Вся команда банку додала ще понад 142 тис. гривень на закупівлю ліків, відвідавши чарівну «Крамницю дарунків на здоров’я» до Дня Святого Миколая.

Біговий клуб PUMBRUN був створений на початку 2020 року командою однодумців. Його мета – не тільки фізичний розвиток співробітників, формування культури здорового способу життя, але й допомога дітям, які стикнулись з важкою хворобою. Всі тренування та забіги учасників команди ПУМБ фіксуються у додатку Strava, підсумовуються та оплачуються. Банк сплачує кошти за одне тренування – пробіжку від 3 км. Поступово сума накопичується.

Від початку року на сьогодні наші 170 бігунів провели майже 6 тисяч тренувань. Це понад 46 тисяч кілометрів зміцненого здоров’я та 120 тисяч зібраних гривень на закупівлю ліків для онкохворих дітей. ПУМБ перерахував ці кошти у Фонд «Таблеточки».

До важливої мети допомоги онкохворим дітям долучилися всі співробітники ПУМБ з усієї України. Наші колеги  відвідали чарівну «Крамницю дарунків на здоров’я» Фонду Таблеточки та придбали – «місяць введення ліків без болю» та «ранок під захистом від бактерій», «захист від інфекцій» та «додаткові сили для боротьби з раком». Крамниця відкрита за адресою https://shop.tabletochki.org/pumb/. У ній «продаються» найважливіші для хворих дітей подарунки: ліки та витратні матеріали. Наша дружня команда за 2 тижні до Дня Святого Миколая «закупилася» в крамничці на 142,9 тисячі грн.

Підтримка «Таблеточок» – це шанс дітей у онковідділеннях на одужання, перемогу над раком і повернення у дитинство.

«Ми щиро вдячні команді ПУМБ за системну підтримку через залучення клієнтів та співробітників у різні проєкти фонду (Монетки дітям, Доброран, Дарунки на здоров’я). Банк є прикладом для бізнес-спільноти, коли соціальна відповідальність є органічною частиною корпоративної культури та філософії бізнесу», – говорить Світлана Пугач, директорка зі стратегічних партнерств благодійного фонду «Таблеточки».

«Таблеточки» – найбільший в Україні фонд допомоги онкохворим дітям. Фонд працює в чотирьох напрямках: адресна допомога сім’ям, системна допомога дитячим онковідділенням, захист інтересів українських пацієнтів і професійний розвиток медичного персоналу. Щомісяця під опікою фонду більше 500 дітей і 21 дитяче онковідділення по всій Україні. За 10 років роботи фонду більше 5 500 дітей отримали адресну допомогу.

 

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback