go go
Persona
The bank today
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

ПУМБ отримав нагороди у рейтингу «Банки 2021 року»
11 February, Thursday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) увійшов до рейтингу «Банки 2021 року», організованованого «Фінансовим клубом» та видавництвом «Юридична практика», отримавши відзнаки у двох номінаціях.

Так, у категорії «Банки з приватним українським капіталом серед великих банків» ПУМБ був визнаний кращим у номінаціях «Прибутковий банк» за розміром прибутку за січень-листопад 2020 року, а також «Ощадний банк для бізнесу» за приростом гривневих поточних рахунків юридичних осіб.

Під час розрахунків використовувалися дані звітності банків, яку публікує Національний банк, станом на 1 січня і на 1 грудня 2020 року. Ключовими показниками стали динаміка активів, депозитного та кредитного портфелів фізичних та юридичних осіб, прибуток банків, а також динаміка портфеля платіжних карток. Банки з українським капіталом, державні банки і банки з іноземним капіталом аналізувались окремо. Також банки з українським капіталом та банки з іноземним капіталом були розподілені на дві групи: великі та невеликі, в залежності від розміру активів та від швидкості їх зростання протягом звітного періоду.

News

Subscribe to the newsletter