go go
Persona
The bank today
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

ПУМБ отримав срібло Effie Awards Ukraine 2020 за рекламну кампанію по депозитах
21 December 2020
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

ПУМБ отримав срібло за найбільш ефективну рекламну кампанію в категорії «фінанси». Це вже третя поспіль перемога банку. Цьогоріч ПУМБ подав на розсуд журі рекламну кампанію «На старт, увага, марш за депозитом у ПУМБ!». За допомогою трьох відео маркетингова команда ПУМБ спільно з MullenLowe Adventa на прикладі різних клієнтських типажів показала, що зберігати та примножувати гроші з депозитом так само просто, як бігати. Головне – обрати найбільш зручний стиль бігу та накопичення.

Кампанія охоплювала одразу всю лінійку депозитних продуктів банку – депозити «Вільний», «Дохідний» та «Накопичувальний». Кожному виду вкладу відповідав окремий стиль бігу – швидкий спринт чи довготривалий марафон.

«Рекламна кампанія ПУМБ була спрямована на залучення депозитів від нових клієнтів шляхом зміни їхніх поведінкових патернів і упереджень щодо надійності і зручності зберігання грошей в банку, а не вдома. Сьогодні наші клієнти мають можливість відкривати депозит онлайн, можуть знімати й поповнювати свої заощадження 24/7, що дає можливість самостійно управляти своїми заощадженнями і вселяє впевненість у завтрашньому дні. Спільна робота команди роздрібного бізнесу ПУМБ з редизайну продуктової лінійки депозитів та зусилля маркетингової команди банку з промо депозитів дали очікувані результати: приріст нових клієнтів виріс у 4,8 рази, а приріст обсягу залучених депозитів склав 46%», - прокоментувала Наталія Демиденко, керівник управління маркетингових комунікацій та брендингу ПУМБ.

Effie Awards Ukraine – найавторитетніша нагорода у галузі маркетингових комунікацій в Україні. Маркетингові команди компаній-учасниць оцінювали провідні експерти України, які враховували ефективність, креативність та клієнтоорієнтованість.

News

Subscribe to the newsletter