go go
Persona
The bank today
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Оплачуйте комунальні послуги в мобільному додатку ПУМБ Online
20 July, Monday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Три місяці карантину сприяли появі нових діджитальних звичок. Кількість відвідувань мобільного додатку ПУМБ Online досягла 9,5 млн на місяць і продовжує зростати. Тому що керувати своїми коштами прямо з мобільного телефону зручно не лише в карантин.

В ТОПі найбільш популярних послуг, якими користуються клієнти ПУМБ в мобільному додатку, лишаються перекази з картки/рахунку. Їхня кількість в червні склала понад 2 млн операцій. Суттєво збільшилась кількість транзакцій з погашення кредитів онлайн саме через мобільний додаток.

Зростає також популярність оплати комунальних послуг.  Наразі в додатку доступні постачальники послуг з усіх регіонів, і їхній список продовжує поповнюватися.

Якщо ви ще не сплачували платежі за допомогою мобільного додатку – саме час спробувати. Для цього потрібно на головній сторінці в нижній панелі меню обрати розділ «Послуги». Вказати адресу і додати послуги та постачальників. Вже під час наступної оплати не потрібно буде знову шукати потрібних постачальників за номером договору – достатньо буде скористатися збереженими шаблонами. Оплата проводиться миттєво. За оплату комунальних платежів в мобільному додатку ПУМБ Online банківська комісія відсутня.

Якщо ж  вам знадобиться квитанція про оплату послуг, ви зможете легко отримати її на свою електронну адресу. Для цього потрібно:

• В розділі «Послуги» обрати вкладку «Історія»
  • Натиснути на потрібну операцію
  • В деталях операції натиснути на кнопку «Відправити квитанцію»
  • Ввести електронну адресу та ще раз натиснути «Відправити»

За кілька секунд квитанція про оплату буде на вашій електронній пошті. Користуйтеся всіма перевагами банківського сервісу в мобільному додатку ПУМБ Online – економте свій час та гроші!

Subscribe to the newsletter

Please fill this field