go go
Persona
The bank today
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Купуй валюту вигідно у мобільному додатку ПУМБ Online
13 July, Monday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Для своїх клієнтів Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) зробив справжній літній подарунок. Відтепер обмінювати валюту у мобільному додатку ПУМБ Online не тільки зручно, але й фінансово вигідно!

В липні купити та продати долари США у мобільному додатку ПУМБ Online можна буде за вигіднішим, ніж у відділеннях курсом. Не потрібно більше стояти в чергах до кас, чи шукати в обмінниках кращий курс – з мобільним додатком ПУМБ Online купити чи продати долари США можна у будь який час не виходячи з дому!

«За останні місяці кількість операцій по валютообміну збільшилася в рази: в пікові карантинні місяці клієнти ПУМБ купили сумарно 5,9 млн дол США в квітні та 5,3 млн дол США в травні. Крім того, обмінювати валюту онлайн набагато зручніше: обміняти можна будь яку суму, гроші одразу зараховуються на рахунок і їх можна онлайн покласти на депозит. При цьому немає контакту з готівкою, що в умовах коронавірусу може бути небезпечним. ПУМБ з початку карантину активно закликає клієнтів переходити на дистанційні канали обслуговування. Тому ми вирішили створити для клієнтів більш привабливі умови для покупки та продажу доларів саме через додаток», - прокоментував директор департаменту розвитку digital бізнесу та дистанційних каналів ПУМБ Михайло Сергієнко.

На покупку доларів США у мобільному додатку за спеціальним курсом діють такі ж ліміти, як і для покупки інших валют: клієнт банку може здійснити валютообмін на суму не більше 2,5 млн грн в еквіваленті за добу.

Щоб максимально користуватися усіма перевагами валютообміну онлайн, потрібно мати гривневий та валютний рахунки.

Subscribe to the newsletter

Please fill this field