go go
Persona
The bank today
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Кредитна картка ПУМБ «ВСЕМОЖУ» - в ТОП-2 кращих банківських продуктів 2019 року
22 January, Wednesday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

За версією рейтингу Prostobank Awards компанії «Простобанк Консалтинг» кредитна картка Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) «ВСЕМОЖУ» знову увійшла до ТОП-2 кращих банківських роздрібних продуктів 2019 року у категорії «Кредитні картки». «ВСЕМОЖУ» отримує срібло у своїй номінації вже другий рік поспіль.

Оцінка карт-номінантів проводилася за шістьма критеріями. Враховувалися умови проведення операцій, льготний період, максимальна сума кредиту, клас карти, величина щомісячного відсотку погашення та готовність банку аналізувати кредитоспроможність клієнта без довідки про дохід.

«Кредитна картка ПУМБ «ВСЕМОЖУ» - по праву вважається однією з кращих кредиток в Україні. Навіть в рейтингу від першого місця нас відділяє всього один бал. Зручність кредитних продуктів ПУМБ оцінили не тільки експерти, але, що важливіше, українці. За 2019 рік ПУМБ збільшив обсяг виданих кредитів на +50% в порівнянні з 2018. Приріст відбувся, в основному, за рахунок кредитних карток», - прокоментував Дмитро Поліщук, директор департаменту з продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ.

Кредитна картка «ВСЕМОЖУ» - один з найбільш затребуваних продуктів. Клієнт може знімати кошти без комісії у банкоматах по всьому світу, та купувати товари у розстрочку до 3 років. Детально ознайомитися з умовами користування та замовити картку ПУМБ «ВСЕМОЖУ» можна за посиланням.

Для рейтингу було відібрано продукти більш ніж 40 банків України.

Subscribe to the newsletter

Please fill this field