Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Заява Групи СКМ щодо подій на тимчасово неконтрольованій території Донецької та Луганської областей (НКТ)
02 March 2017
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Група СКМ завжди працювала і продовжує працювати виключно в рамках українського законодавства, зокрема – наші підприємства на НКТ. І жодний тиск не змусить нас змінити юрисдикцію наших активів.

Ми забезпечуємо робочими місцями сотні тисяч людей у різних регіонах країни – від Сходу до Заходу, зокрема і на тимчасово непідконтрольних Україні територіях. Ми постачаємо до будинків мільйонів українців тепло, електрику і газ.

СКМ – одна з небагатьох сполучних ланок між контрольованими і неконтрольованими територіями України.

Навіть незважаючи на складну політичну ситуацію в країні та військові дії, всі активи Групи СКМ у повному обсязі сплачують податки і збори до українського бюджету.

З початку конфлікту на Донбасі Група СКМ загалом сплатила до державного бюджету понад 100 млрд грн податків, 10% з яких забезпечили підприємства, що працюють на НКТ.

Ми вважаємо приватну власність суверенною, а вимогу про перереєстрацію своїх підприємств і сплату податків самопроголошеним «ДНР» і «ЛНР» – неприйнятною.

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback