Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

ПУМБ відновив виплати коштів вкладникам ПАТ «БАНК «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ»
03 June 2016
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) з 1 червня 2016 року продовжує виплати гарантованих сум вкладникам банку «Фінанси та Кредит».

Выплати здійснюватимуться до 14 липня 2016 року у розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень. Виплата здійснюється у будь-якому працюючому відділенні Першого Українського по всій території України вкладникам, які при укладанні договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ «БАНК «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ» вказували місцем реєстрації проживання у наступних областях: Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Луганська, Сумська, Чернігівська області, АР Крим та м. Севастополь.

Для комфорту вкладників, які отримують компенсації ФГВФО, Перший Український запустив онлайн реєстрацію на сайті банку http://pumb.ua/ua/fgv/, де 24/7 можна забронювати час.

Привабливі пропозиції від ПУМБ для вкладників АТ «БАНК «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ» - депозити «Дохідний» та «Вільний», що дозволяють ефективно розпорядитись коштами з вкладу та отримати додатковий дохід.

 

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback