Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Розпочав роботу ресурс «Активи Групи СКМ на Донбасі. Поточний статус»
29 October 2015
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Запрацював ресурс «Активи Групи СКМ на Донбасі. Поточний статус» (http://rebuild.scm.com.ua), на якому зібрано докладну інформацію про руйнування й поточний статус роботи підприємств Групи СКМ у регіоні. На сайті в режимі on-line буде оновлюватися інформація про життя підприємств СКМ у Донецькій і Луганській областях, їхній режим роботи, відновлення руйнувань, а також про допомогу містам, постраждалим унаслідок військових дій.

Нагадаємо, що з червня 2014 року й донедавна 47 активів Групи СКМ перебували в епіцентрі бойових дій. Чимало з них неодноразово були змушені тимчасово зупиняти свою роботу через загрозу життя співробітникам, а над кількома підприємствами Група СКМ втратила операційний контроль.

«Ми вирішили запустити такий ресурс відразу з кількох причин. По-перше, для того, щоб на прикладі наших підприємств наочно показати, що насправді відбувалося і відбувається в зоні військових дій з інфраструктурою та реальним сектором і до яких страхітливих наслідків це призводить. Ще ми хочемо дати докладну й розгорнуту відповідь на запитання про те, як у цих умовах працюють наші підприємства й компанії, як виконують свої зобов’язання, як відновлюють зруйновані об’єкти, яку допомогу надають людям, котрі потрапили в біду, — прокоментувала Наталя Ємченко, Директор зі зв’язків із громадськістю та комунікацій СКМ. — Ресурс «Активи Групи СКМ на Донбасі. Поточний статус» буде регулярно й постійно доповнюватися. І ми дуже сподіваємося, що доповнюватися інформацією про масштабні відновлювальні роботи, а не про нові руйнування».

Наші підприємства працюють у межах чинного законодавства України. Щодня, незважаючи на труднощі, Група СКМ докладає всі зусилля для підтримки нормальної роботи активів, збереження робочих місць і виплати заробітної плати нашим співробітникам. Крім того, СКМ допомагає постраждалим містам та селищам відновлювати життєво важливу інфраструктуру — житлові будинки, школи, лікарні, повертає в будинки світло, тепло, воду, телефонний зв’язок.

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback