Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

ПУМБ разом з клієнтами підвів підсумки 20-річчя роботи
11 September 2012
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

У 2012 році Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) відзначає 20-річчя роботи на банківському ринку України. Сьогодні банк обслуговує понад 20 тис. корпоративних клієнтів і є одним з 10 банків-лідерів з кредитування юридичних осіб за підсумками 2011 року. Банк обслуговує понад 1,5 млн. приватних клієнтів. Процесинговий центр ПУМБ тільки в минулому році обробив понад 46 млн. транзакцій понад 2,4 млн. платіжних карт клієнтів ПУМБ та 39 банків-партнерів. У 1992 році в банку працювало всього 30 співробітників, а сьогодні − близько 4 тис. чоловік. ПУМБ є одним з найбільших платників податків в Україні, і тільки за 2011 рік банк виплатив 300 млн. грн. податків до центрального та місцевих бюджетів.

За останні 10 років ПУМБ наростив активи у понад 30 разів. У минулому році ПУМБ завершив об'єднання з Донгорбанком, завдяки чому ввійшов до десятки найбільших банківських установ країни за ключовими фінансовими показниками. Міжнародне фінансове видання The Banker (Великобританія) опублікувало щорічний рейтинг «ТОП-1000 банків світу 2012», де ПУМБ зайняв 926 місце, зміцнивши свої позиції в рейтингу на 53 пункти порівняно із попереднім роком.

За роки своєї діяльності ПУМБ створив стійкий бізнес, який заснований на професійній команді, довірі клієнтів і партнерів, сучасних банківських технологіях, дієвій системі ризик-менеджменту, прозорих та відкритих бізнес-процесах і якісному сервісі.

У поточному році ПУМБ запропонував своїм клієнтам ряд спеціальних продуктів та послуг для приватних і корпоративних клієнтів, оновив корпоративний сайт і створив його мобільну версію для зручності користувачів мобільного інтернету.

«Сьогодні ПУМБ виправдовує довіру понад півтора мільйона приватних і двадцяти тисяч корпоративних клієнтів, будучи фінансово стійким банком, одним з найбільш ліквідних у банківській системі. Число наших клієнтів безперервно збільшується, − коментує Костянтин Вайсман, голова правління ПУМБ. − Саме це дає нам стимул постійно розвиватися, вдосконалюватися і пропонувати нові послуги на ще більш високому, якіснішому рівні. Ми прагнемо бути гнучкими і сучасними, залишаємося інноваційними і покращуємо якість сервісу для наших клієнтів».

Відгуки клієнтів про співробітництво з ПУМБ можна знайти на сайті в розділі "Управління якістю".

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback