Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Річний звіт ПУМБ зайняв друге місце в конкурсі «Краще Корпоративне Медіа України 2011»
07 August 2012
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

ПУМБ взяв участь в конкурсі «Краще Корпоративне Медіа України 2011», організованому Асоціацією корпоративних медіа України. Підсумки конкурсу були оголошені 4 листопада на V Міжнародному Бізнес-Форумі "Тренди 2011. Інноваційні маркетингові комунікації".

За результатами голосування членів журі, Річний звіт ПУМБ за 2010 рік увійшов до трійки фіналістів і завоював друге місце в категорії «Корпоративні річні звіти». У першу трійку фіналістів увійшли компанії телекомунікаційного та фінансового секторів.

«ПУМБ приділяє серйозну увагу підвищенню прозорості бізнесу та відповідності міжнародним стандартам розкриття інформації. Результати конкурсу є підтвердженням того, що ми рухаємося в правильному напрямку. Нам приємно, що наші старання відзначені шановним журі. Ми продовжуємо будувати надійний і прозорий банк, і я сподіваюся, що ПУМБ стане одним з кращих прикладів відповідального бізнесу в банківській галузі України», - прокоментував Костянтин Вайсман, голова правління ПУМБ.

Раніше ПУМБ увійшов до трійки лідерів з інформаційної прозорості серед українських банків згідно з результатами досліджень Агентства фінансових ініціатив та Проекту USAID «Розвиток фінансового сектора», проведених рейтинговими агентствами Standard & Poor's (2010 р.) і Кредит Рейтинг (2011 р.).

При розробці та складанні Річного звіту за 2010 рік ПУМБ керувався кращою практикою подання інформації у корпоративних виданнях, а також рекомендаціями дослідження Standard & Poor's. У поточному році ПУМБ продовжував роботу з підвищення прозорості та покращення стандартів розкриття інформації і за даними дослідження за 2011 рік, зайняв друге місце ренкінгу прозорості банків України, з відсотком розкриття інформація рівним 62,07% (при середньому балі по топ-30 досліджуваним банкам - 46%).

В рамках конкурсу корпоративних видань оцінювалися стандарти корпоративної журналістики, формати і якість комунікації з цільовою аудиторією. До складу журі увійшли фахівці відомих видавничих будинків, а також авторитетні професіонали в області маркетингу, реклами, PR та управління персоналом.

News

Subscribe to the newsletter