Мобільний додаток
перейти перейти
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Отримайте +1% до свого депозиту в ПУМБ!
03 August 2012
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

До 31 грудня триває акція «З ПУМБ завжди більше!», яка дозволяє гарантовано отримати додатковий 1% річних до базової ставки депозиту в національній валюті. Тепер вклади в ПУМБ можна оформити під 18,8% річних.

Акційна пропозиція поширюється на всі депозити ПУМБ в національній валюті: «Прибутковий», «Накопичувальний», «Вільний», «Зростаючий» і «Комфортний +».

«ПУМБ забезпечує своїм клієнтам одні з найкращих на ринку умов для збереження та примноження грошових коштів, що підтверджується хорошими темпами приросту депозитного портфеля банку. Ми раді, що не тільки наші клієнти, а й незалежні рейтингові агентства високо оцінюють надійність розміщення вкладів в ПУМБ», - говорить Дмитро Крепак, заступник голови правління з роздрібного бізнесу ПУМБ.

За підсумками 3 кварталу обсяг коштів приватних клієнтів збільшився на 72,6% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року і на 1 жовтня перевищив 1 млрд дол США. Показником високої надійності вкладів в ПУМБ стало підвищення в листопаді 2011 р. незалежним рейтинговим агентством «Кредит-Рейтинг» рейтингу надійності депозитів банку до рівня «5» (найвища надійність).

Дізнатися більше про депозитні програми можна на сайті ПУМБ www.pumb.ua.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок