Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Наглядова Рада ПУМБ призначила Дмитра Крепака на посаду Заступника Голови Правління Банку
27 July 2012
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Наглядова Рада Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) прийняла рішення про призначення Дмитра Крепака на посаду Заступника Голови Правління з роздрібного бізнесу з 1 лютого 2011 року. Роберт Дзялак, який займав раніше цю позицію, прийняв рішення залишити посаду; протягом найближчих трьох місяців він буде надавати консультаційні послуги Банку.

Пан Крепак очолить напрямок з розвитку роздрібного бізнесу, діяльність Процесингового центру, а також питання якості обслуговування клієнтів і програму протидії легалізації грошей, отриманих злочинних шляхом.

«Відповідно до нової Стратегії розвитку ПУМБ, розвиток роздрібного сегмента є одним з пріоритетних напрямів. Сегментація клієнтів, розуміння їх потреб, поліпшення якості сервісу, а також розвиток нових та інноваційних продуктів - усе це знаходиться в центрі нашої уваги в роботі з індивідуальними клієнтами, - заявив Костянтин Вайсман, Голова Правління ПУМБ. - Тому ми раді, що до команди Банку як Член Правління, відповідальний за рітейл, приєднався Дмитро Крепак, що має багаторічний досвід роботи в банківській сфері».

«Перед Банком стоять амбітні завдання, але ми не боїмося труднощів. Запорукою успіху є хороша команда, потенціал для зростання і бажання досягти кращих результатів у галузі - всі ці складові є в ПУМБ. Я вдячний за надану мені довіру і дійсно радий приєднатися до колективу Банку», - зазначив Дмитро Крепак.

Дмитро Крепак народився в Луганській області. У 1994 році він закінчив Факультет міжнародних економічних відносин Московського державного інституту міжнародних відносин. У 2001 році Дмитро отримав диплом МВА в Школі Бізнесу Уортон Університету Пенсільванії (Wharton School of Business, University of Pennsylvania), США.

У банківській сфері пан Крепак працює з 1994 року. Останні чотири роки обіймав посади Директора Департаменту розвитку мережі і якості обслуговування в роздрібному бізнесі та Директора Департаменту стратегії та проектів трансформаційного офісу в «Райффайзен Банку Аваль».

Правління банку високо оцінює внесок Роберта Дзялака у розвиток роздрібного бізнесу ПУМБ і бажає йому подальших професійних успіхів.

Довідка

ПУМБ входить до групи найбільших банків України і є універсальним банком, діяльність якого зосереджена на комерційних, роздрібних і інвестиційно-банківських операціях. Банк заснований в 1991 році. Головний акціонер Банку - ТОВ «СКМ Фінанс» (89.87% акціонерного капіталу). На даний момент всеукраїнська регіональна мережа ПУМБ налічує 11 філій і 124 відділення.

У 2010 році ПУМБ увійшов до Рейтингу тисячі найбільших банків світу за версією журналу Тhe Ваnker, дебютувавши з 905-ої позиції. Банк є одним з лідерів з інформаційної прозорості серед українських банків згідно з результатами дослідження міжнародного рейтингового агентства Standard & Poor's та Агентства фінансових ініціатив та Проекту USAID «Розвиток ринків капіталу» за 2010 рік.

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback