Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Весняний сезон вдалих покупок з ПУМБ та MasterCard!
27 July 2012
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

З 1 квітня по 31 травня 2011 року розраховуючись за товари чи послуги картками MasterCard та Maestro від ПУМБ ви отримаєте приємні знижки й бонуси в торговельно-сервісній мережі партнерів акції «Сезони вдалих покупок».

Компанія MasterCard Ukraine в партнерстві з Першим Українським Міжнародним Банком з 1 квітня по 31 травня 2011 р. проводить акцію «Сезони вдалих покупок». Оплачуйте товари та послуги картками MasterCard та Maestro в торгових мережах партнерів акції й отримуйте приємні знижки:

• 5 % – в мережі магазинів ІНТЕРТОП, Kiddytop, ECCO, GEOX, Clarks, Marco ‘Polo, Skechers, Timberland, Urban United;
  • 5 % – в мережі магазинів одягу та аксесуарів Marks&Spencer;
  • 10 % – в мережі гіпермаркетів FoxMart.

Смачні бонуси очікують вас в мережі кінотеатрів «Планета Кіно IMAX» – безкоштовний попкорн та 200 додаткових балів на дисконтну карту, а в мережі кав’ярень «Кофе Хаус» – кожний 2-й напій ви отримуєте безкоштовно.

Весна – сезон подарків! Розраховуючись картами MasterCard або Maestro від ПУМБ, ви можете стати власниками одного з 30 сертифікатів на суму 500 гривень, який можна використати в мережі партнерів акції на вибір.

Про детальні умови проведення акції можна дізнатись на сайті www.mastercard.com/ua

Довідка

ПУМБ входить до групи найбільших банків України і є універсальним банком, діяльність якого зосереджена на комерційних, роздрібних і інвестиційно-банківських операціях. Банк заснований в 1991 році. Головний акціонер Банку - ТОВ «СКМ Фінанс» (89.87% акціонерного капіталу). На даний момент всеукраїнська регіональна мережа ПУМБ налічує 11 філій і 124 відділення.

У 2010 році ПУМБ увійшов до Рейтингу тисячі найбільших банків світу за версією журналу Тhe Ваnker, дебютувавши з 905-ій позиції. Банк є одним з лідерів з  інформаційної прозорості серед українських банків згідно з результатами дослідження міжнародного рейтингового агентства Standard & Poor's, Агентства фінансових ініціатив та Проекту USAID «Розвиток ринків капіталу» за 2010 рік.

News

Subscribe to the newsletter