Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

ПУМБ online - перший в Україні інтернет-банкінг для роботи на будь-яких мобільних телефонах
25 July 2012
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Введена в робочу експлуатацію мобільна версія сервісу інтернет-банкінгу ПУМБ online. На сьогодні це єдиний повнофункціональний сервіс інтернет-банкінгу в Україні, який був оптимізований для роботи на більшості мобільних телефонів.

Спеціальна «легка» web-версія ПУМБ online дозволяє клієнту повноцінно працювати з сервісом не тільки за допомогою смартфону або комунікатору, але й з будь-якого мобільного телефону. Управляти особистими фінансами онлайн тепер зручно навіть на телефоні з невеликим екраном та при невисокій швидкості передачі даних (GPRS / EDGE / WAP). У той же час користувачі смартфонів (Android, iOS, Symbian, Windows Phone) відкриють для себе універсальний, зручний, простий і швидкий інтерфейс, який оптимізований для управління з сенсорного екрану.

У мобільній версії представлені ті ж функції, що й в повній версії ПУМБ online: перегляд залишків по рахунках, історії операцій, поповнення мобільних телефонів, платежі, відкриття, поповнення, зняття депозитів та ін.

Інтерфейс користувача схожий на повну версію, однак оптимізований для скорочення обсягу інформації, що передається адже це важливо для роботи з сервісом за допомогою мобільного телефону. У головне меню винесені найбільш часто використовувані операції: поповнення мобільного, оплата послуг.

«ПУМБ online є флагманом серед сервісів інтернет-банкінгу. Він вже отримав визнання як наших клієнтів і так й українських авторитетних ЗМІ. Тепер, з виходом полегшеної мобільної версії ПУМБ online, сервіс стає ще більш доступним для власників мобільних телефонів у будь-який час доби, в будь-якій точці планети», - говорить Дмитро Крепак, Заступник Голови Правління з роздрібного бізнесу ПУМБ.

Вхід в систему для клієнта здійснюється під тим же логіном і паролем, що і в повній версії. Для входу в систему потрібно набрати в мобільному браузері свого телефону адресу https://online.pumb.ua, - клієнт автоматично буде перенаправлено на мобільну версію, яка доступна за адресою: https://online.pumb.ua/mobile

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback