Mobile app
go go
Analytical overviews

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

LifeSavingTruck від ПУМБ: українці донорством врятували понад тисячу людей
27 August, Tuesday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Lifesavingtruck за ініціативи ПУМБ завершив свою місію в межах відкритих донацій крові «Незалежність у нас у крові». Команда проєкту безмежно вдячна всім, хто був із нею. Дякуємо Запоріжжю, Дніпру, Львову, Одесі та Києву за теплий прийом. Дякуємо кожному з 465 донорів, які поділилися своєю кров'ю, а також нашим чудовим партнерам – ДонорUA та Агенти крові.

Разом ми зібрали понад 209 літрів крові, яка може потенційно врятувати 1395 життів. Ця кров допоможе пораненим військовим і цивільним. З такою єдністю і результатом можемо сміливо сказати: незалежність у нас у крові.

LifeSavingTruck – це мобільний центр визначення групи крові та її донації, а також корнер благодійного мерчу. Кожен донор отримав 25% знижки на одяг, 50% коштів з кожної покупки спрямовуються організаціям ДонорUA, «Агенти крові» та «Госпітальєри». Тож усі охочі змогли допомогти двічі: здати кров, а також подбати про її транспортування в гарячі точки.

Проєкт «Ми однієї крові» ініційований ПУМБ понад два роки тому. Загалом завдяки йому за цей час було врятовано 126 587 життів.

 

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback