Mobile app
go go
Analytical overviews

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

ПУМБ лізинг взяв участь у круглому столі «Роль кредитування та лізингу в розвитку ринку автопродажів» від видання Financial Club
12 July, Friday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

9 липня у режимі онлайн відбувся круглий стіл «Роль кредитування та лізингу в розвитку ринку автопродажів», який було організовано поважним українським виданням Financial Club. Як один із провідних гравців українського ринку лізингу у заході взяв участь і ПУМБ. Представляла банк на круглому столі керівниця напрямку з розвитку лізингових продуктів та програм, управління фінансового лізингу ПУМБ Марина Володіна.

На круглому столі обговорили такі питання:

  • Динаміка автопродажів у 2024 році: аналіз ринку. Частка кредитних авто та авто у лізингу в структурі продажів.
  • Як змінилися умови автокредитування для населення у 2024 році.
  • Кредити бізнесу: які авто купує бізнес в кредит та на яких умовах.
  • Страхування від воєнних ризиків як умова фінансування купівлі авто.
  • Хто є хто на ринку автокредитування: розподіл сил, лідери та новачки на ринку.
  • Ринок лізингу авто: основні гравці та їхня активність.
  • Умови придбання авто в лізинг для бізнесу та фізосіб.
  • Перспективи фінансування авто (кредит та лізинг) до кінця 2024 року.

«Наприкінці минулого року ПУМБ в частині фінансового лізингу прийняв стратегію розвитку, в першу чергу автолізингу. І за перше півріччя 2024 року ми вже передали в лізинг 80% від минулорічного показника. Дотримуючись цієї динаміки, ми плануємо вдвічі покращити свій показник до кінця року. Для цього банк готовий залучати нових клієнтів. Ми наразі працюємо тільки з юрособами по фінансовому лізингу, але дедалі більше ПУМБ має запитів від фізичних осіб – підприємців. Тому ми зараз розглядаємо можливість створення нового продукту фінансування для ФОП», – розповіла під час круглого столу керівниця напрямку з розвитку лізингових продуктів та програм управління фінансового лізингу ПУМБ Марина Володіна.

Також Марина Володіна, підкреслила виняткову вигідність саме банківського лізингу і додала, що ПУМБ наразі активно розвиває дилерський та імпортерський канали продажів та працює над створенням нових партнерських програм і вже має успіхи в цьому напрямку.

Модератором виступив керуючий партнер «Фінансового клубу» Руслан Чорний.

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback