Mobile app
go go
Analytical overviews

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Огляд фінансових ринків 10.07.2023
11 July 2023
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Дані з ринку праці США розчарували. Провідні фінансові індекси змінювалися різноспрямовано протягом тижня. Інвестори оцінювали протоколи засідання ФРС і ключовий звіт з ринку праці США. Згідно з оприлюдненим Протоколом червневого засідання ФРС, кілька членів керівництва Федрезерву виступали за підвищення ключової ставки в червні через низьке безробіття, сильніший, ніж очікувалося, імпульс до зростання економіки, а також відсутність чітких сигналів про рух інфляції в бік цільового рівня у 2,0%. Зрештою рішення про збереження ставки на поточному рівні все одно було ухвалено одноголосно. Проте прогноз щодо подальшої траєкторії ставки показав, що члени керівництва ФРС очікують ще двох підвищень ставки на 25 базисних пунктів кожне до кінця року.

Ти часом в Україні, споживчі ціни сповільнюють зростання. Інфляція на споживчому ринку України у червні 2023 року порівняно із травнем 2023 року становила 0,8%, з початку року – 4,6%, порівняно із червнем 2022 року – 12,8%.

Міжнародні резерви — на найвищому рівні. Станом на 01 липня 2023 року міжнародні резерви України за попередніми даними становили 38 999,5 млн дол. США. У червні вони зросли на 4,5% та оновили рекордний показник за всю історію незалежності України. До цього результату максимальним був рівень, зафіксований 1 травня 2011 року – 38 351,7 млрд дол. США.

Огляд фінансових ринків 10.07.2023

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback