Mobile app
go go
Analytical overviews

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Огляд фінансових ринків 13.02.2023
14 February 2023
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Керівники ФРС посилили хвилювання інвесторів. Минулого тижня настрої інвесторів на світових ринках змінювалися різноспрямовано. У фокусі - дані з ринку праці, стрибок споживчих настроїв, а також заяви керівників Федрезерву, які підтвердили побоювання ринку щодо продовження підвищення базової процентної ставки ФРС.

Інфляція в Україні загальмувала до 26,0%. Інфляцію стримували такі чинники, як стабільна ситуація на валютному ринку та поліпшення інфляційних очікувань, у тому числі завдяки вжитим НБУ заходам, а також подальший позитивний вплив деокупації частини регіонів України.

Місія Міжнародного валютного фонду із 13 лютого розпочинає дискусії з представниками влади України для підготовки до перегляду моніторингової програми. Програма передбачає низку заходів, направлених на посилення мобілізації доходів державного бюджету, пожвавлення внутрішнього боргового ринку, зміцнення фінансового сектора та підвищення прозорості й ефективності управління в секторі державних підприємств.

Огляд фінансових ринків 13.02.2023

Subscribe to the newsletter