Mobile app
go go
Analytical overviews

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Новий сучасний спосіб прийму безготівкових оплат від ПУМБ для малого бізнесу
14 April 2022
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) запровадив новий вид прийому безготівкових розрахунків у торговельних точках за допомогою інноваційного сервісу SMART ОП!ЛАТА.

Відтепер отримати оплату за товар чи послугу підприємці можуть просто у декілька кліків, згенерувавши QR-код у своєму смартфоні, а покупець сплатити по ньому за допомогою систем мобільних платежів Apple або Google Pay.

Прозорі розрахунки і cashless наповнюють державний бюджет, пожвавлюють українську економіку. І за умов воєнного стану держава матиме кошти на вирішення нагальних питань.

До того ж, накопичення готівки у значних об’ємах під час війни є небезпечним, у той час як безготівкові розрахунки гарантують надійність коштів на банківських рахунках та цілодобовий доступ до них. А тому надати можливість своїм покупцям розрахуватися за придбані товари безготівково – це ще один спосіб для бізнесу висловити подяку та турботу кожному українському споживачу.

SMART ОП!ЛАТА стане особливо у нагоді для підприємців та юридичних осіб, чия діяльність пов’язана з роздрібною, оптовою торгівлею, а також наданням сервісних послуг. Незалежно від географії бізнесу розумний сервіс дозволить швидко приймати безготівкові розрахунки навіть у тих регіонах України, що зазнали впливу ворожої агресії.

Для підключення прийому платежів за допомогою QR-коду підприємцям потрібно заповнити коротку заяву. У разі ж виникнення бідь-яких запитань стосовно роботи сервісу можна звернутись до чату або на гарячу лінію підтримки сервісу за номером: 0 800 501 275

Для тих підприємців, хто віддає перевагу традиційним каналам безготівкових розрахунків, ПУМБ пропонує обирати POS-термінали. Наразі замовити та підключити їх можна одразу у сімнадцяти областях України.

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback