Mobile app
go go
Notifications

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Зміна режиму зняття готівки з використанням корпоративної картки
18 May 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» (далі – Банк)  повідомляє про зміну режиму зняття готівки  з використанням корпоративної картки.

Відповідно до п. 3 частини 2 ст. 8 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» №361-ІХ від 06.12.2019 Банк зобов’язаний забезпечувати функціонування належної системи управління ризиками, застосування у своїй діяльності ризик-орієнтовного підходу та вжиття належних заходів з метою мінімізації ризиків. Відповідно до п. 68 Положення про здійснення банками фінансового моніторингу, затв. Постановою Правління НБУ №65 від 19.05.2020, Банк вживає заходи з управління ризиками відмивання кошті/фінансування тероризму, зокрема, шляхом застосування лімітів, інших інструментів, які обмежують використання окремої послуги/продукту.

З метою забезпечення безпечного доступу до готівкових коштів в значних об’ємах та, враховуючи ризики здійснення шахрайських операцій по клієнтських рахунках з використанням корпоративних карток, з 19 травня 2021 року Банком встановлюється наступний режим отримання готівки:

До 300 тисяч гривень в місяць з одного поточного рахунку зняття готівкових коштів доступно: в банкоматах ПУМБ та інших банків та в касах відділень ПУМБ з використанням корпоративної картки.

Понад 300 тисяч гривень в місяць - зняття готівкових коштів в касі відділення ПУМБ, у якому відкрито поточний рахунок. Видача коштів буде здійснюватися за умови надання документів, підтверджуючих цілі використання готівки.

Просимо враховувати дану інформацію у поточній діяльності.

У випадку виникнення будь-яких питань, будь ласка, звертайтеся до операційного менеджера Вашого рахунку.

 

З повагою,

АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК»

Bank notifications

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback