Народний банкір

Багато українців вважають, що банк – це складно. Переконайтеся у тому, що банк – це просто, зручно та доступно для кожного з проектом «Народний банкір» від ПУМБ!

Ми збираємо для Вас найактуальніші фінансові поради, відповідаємо на поширені запитання. Пояснюємо простими словами те, як ефективно розпоряджатися грошима та орієнтуватися на ринку фінансів. А також наводимо історії клієнтів, які можуть допомогти Вам у прийнятті рішень.

Народний банкір
  • 10 січня 2022
    ТЕСТ: Наскільки ви обізнані з питань безпеки?

Якщо у 2019 році в НБУ зафіксували 72 тисячі випадків шахрайства з платіжними картками, то у 2020-му – вже 101 тисячу. Зростання випадків шахрайства фахівці пов’язують насамперед з тим, що українці все частіше переходять на безготівкові розрахунки. Тому вкрай важливо дотримуватися правил безпечного користування банківською карткою. Перевірте, чи обізнані ви з питань особистої фінансової безпеки, – позначте правильні на ваш погляд відповіді.

10 січня 2022
    Депозит не за шаблоном: Як завдяки медитації усвідомлено працювати з депозитами

Дехто, побачивши поряд слова «депозит» і «медитація» в одному реченні, здивується, мовляв, який може бути зв'язок у настільки різних понять: фінанси й духовні практики. Однак не поспішайте з висновками.

Депозитний договір: читаємо разом

Одним із найбільш простих і безпечних фінансових інструментів щодо збереження своїх накопичень від інфляції, тобто знецінення грошей, є банківський депозит. Щоб банк прийняв ваші кошти, потрібно укласти з ним договір. Розберемося в особливостях такого документу на прикладі договору банку ПУМБ.

Відкриття рахунку в ПУМБ через «Дію» за 5 хвилин

Багато клієнтів банку вже високо оцінили мобільний додаток – як звичний, зручний та корисний фінансовий інструмент. Однак на цьому розвиток не зупиняється – ПУМБ продовжує впроваджувати інноваційні сервіси для максимального комфорту клієнтів, а фінансові послуги стають ще доступнішими завдяки «Дії».

10 січня 2022
    Сергій Зубов: «Стабільність на ринку, лояльність до клієнта, оперативність у прийнятті рішень – три складові твого банку»

Сьогодні запорізька фабрика «МІДА» – одне з кращих взуттєвих підприємств в Україні. Щосезону «МІДА» пропонує українцям понад тисячу(!) моделей напрочуд якісного, надійного і зручного взуття для всієї родини.

arrow

Зворотний зв'язок