Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Підвищуйте прибутковість фермерських господарств за пільговою ставкою разом з ПУМБ та Агроресурс-А
15 квітня, понеділок
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) спільно з компанією Агроресурс-А запропонували українським фермерам вигідні умови на придбання насіння, ЗЗР, мікродобрив та пального.

Вже зараз аграрії можуть придбати в Агроресурс-А продукцію провідних світових виробників  Лімагрейн, Лідеа, Мас Сідс, Сингента, Кортева, Байер, Басф, FMC, Альфа Смарт Агро, Солантіс, Фертіваль та ін. за пільговою ставкою від 5,5% річних.

Великою перевагою є й те, що у разі закупівлі на суму до 25 млн грн, фінансування не передбачає надання застави, а графік погашення дуже зручний та повністю адаптований до сезонності.

Компанія Агроресурс-А – один з основних операторів на аграрному ринку України, мета якого комплексне матеріально-технічне забезпечення агровиробників для ефективного вирощування с/г культур, збільшення врожайності та прибутковості за будь-яких фінансових можливостей господарств.

Дізнатися більше про умови кредитування в ПУМБ можна, перейшовши за посиланням або зателефонувавши по номеру гарячої лінії банку: 0 800 501 275.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок