Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Сергій Черненко – Банкір року за версією премії FinAwards 2024!
01 квітня, понеділок
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Голову Правління ПУМБ – Сергія Черненко визнали «Банкіром року» на церемонії вручення премії FinAwards 2024, яка відбулась у Києві у минулу п’ятницю.

Ця нагорода стала результатом блискучих показників, які продемонстрував ПУМБ у минулому році. Так, а 2023 рік ПУМБ отримав 8,7 млрд грн прибутків до оподаткування, що стало рекордним показником. Також у другій половині 2023 ПУМБ, одним із перших в Україні повернувся до передвоєнних політик кредитування роздрібних клієнтів, що дозволило суттєво наростити кредитний портфель. Це також стало можливим завдяки вмілому керівництву Сергія Черненка на посаді голови правління банку, який успішно проводить банк через усі виклики, пов’язані із війною.

«Рік, що минає, довів: ПУМБ не просто стійкий банк, він здатен рухатись вперед навіть у найскладніших умовах! 2023-й став роком загартованості, підтвердженням професійності та свідченням єдності команди. ПУМБу вдалось зберегти всі внутрішні політики та лідерські позиції на ринку за всіма ключовими показниками» - коментує перемогу Сергій Черненко.

Також ПУМБ не забуває допомагати своїй країні та армії. Так, з моменту повномасштабного вторгнення банк перерахував до бюджету понад  6,5 млрд грн, увійшовши до ТОП 5 найбільших платників податків у банківському секторі. А витрати на допомогу силам безпеки та оборони, волонтерські проєкти, допомогу постраждалим від війни та інші соціальні ініціативи склали понад 471 мільйон гривень. Із них на підтримку захисників було виділено понад 169 мільйонів гривень.

Окремо відзначимо, що нагорода Сергія Черненко не була єдиною для банку на FinAwards 2024. Так, картку «ВсеМожу» від ПУМБ було визнано переможцем у категорії «Найкраща кредитна картка», а Заступника Голови правління ПУМБ – Дмитра Поліщука було визнано «Кращим керівником роздрібного бізнесу». До того ж, Маркетинг Директорка ПУМБ – Ксенія Сікорська посіла друге місце у номінації «Кращий керівник маркетингу», VIP карта Persona, посіла третє місце, як найкраща преміальна карта, а «ВсеКарта» від ПУМБ була відзначена третім місцем у номінації «Картка №1 у гаманці».

FinAwards 2024 – це щорічний конкурс, який проводиться, вже 7-й рік поспіль. Організаторами виступають поважні українські видання про фінанси – МінФін та Finance.ua. Щоразу FinAwards стає центром уваги для всіх, хто працює у фінансовій галузі. Це момент, коли відзначають найкращих професіоналів фінансового сектора та фінансові продукти, висловлюють свою повагу до здобутків.

Відбір претендентів на участь у номінаціях FinAwards 2024 тривав три місяці. Учасників оцінювало експертне журі, а також відбулося відкрите онлайн-голосування на сайті конкурсу.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок