Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

ПУМБ – фінансовий партнер Ігор Нескорених 2025
24 April, Wednesday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

ПУМБ став титульним партнером підготовки і участі української команди з 35 військовослужбовців та ветеранів війни у Invictus Games Vancouver Whistler 2025. У міжнародних змаганнях цього року братимуть участь 550 учасників з 25 країн.

«Ігри Нескорених – можливість для ветеранів/ветеранок і військових, які отримали поранення, травми чи захворювання в зоні бойових дій, відчути свою суперсилу і надможливості завдяки залученню у спорт. Тому ми разом. Ми теж працюємо командою над тим, щоб ПУМБ як роботодавець і бізнес сприяв самореалізації ветеранів та їх інтеграції у трудові відносини, фінансові процеси і суспільне життя. Віримо в перемогу наших захисників і захисниць на змаганнях, бо нескорені, це точно про них», - голова правління ПУМБ Сергій Черненко.

Координаторка «Ігор Нескорених» в Україні, Ілона Волошина: «Вкрай важливо знаходити людей, які мають спільні цінності. Ми віримо, що саме підтримка суспільства — фундамент успішного відновлення наших військових і ветеранів після травм та поранень. І з нами в це вірить один із провідних українських банків -  ПУМБ, - який став титульним фінансовим партнером Ігор Нескорених 2025, що пройдуть у Канаді, підтримуючи таким чином учасників, які представлятимуть Україну у національній збірній. Ми переконані, що надважливо єднатися, щоб підтримати учасників у бажанні досягати нових цілей та щоб мобілізувати суспільство у підтримці українських воїнів на шляху до відновлення». 

У 2025 році Україна вже вп’яте візьме участь в Іграх Нескорених. Зважаючи на високий рівень організації та великий попит серед українських воїнів, Фундація Ігор Нескорених збільшила квоту для української команди — з 25 до 35 учасників. Українська команда складатиметься з 35 військовослужбовців та ветеранів, які були поранені, травмовані або захворіли під час або внаслідок виконання службових обов’язків у зоні бойових дій в російсько-українській війні з 2014 року.

У 2024 році відбудеться відбір до збірної України на Invictus Games Vancouver Whistler 2025. Всеукраїнські змагання пройдуть 31 травня – 2 червня 2024 року у м. Києві за класичними спортивними дисциплінами Ігор Нескорених, а саме: баскетбол на кріслах колісних, велоспорт, веслування, волейбол сидячи, легка атлетика (біг, штовхання ядра\метання диска), пауерліфтинг, плавання, стрільба з лука, настільний теніс.  

Усі види спорту в Іграх Нескорених – адаптивні. Учасники змагаються у категоріях, залежно від їх поранень, чи то: фізичні, функціональні, сенсорні, видимі або невидимі травми. Всеукраїнським змаганням передуватиме спортивний табір з адаптивних видів спорту.

Вболіватимемо за наших воїнів разом!

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback