Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Не відкладай грандіозні плани на потім: нова рекламна кампанія від ПУМБ
12 березня 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний банк (ПУМБ) запустив рекламну кампанію із закликом не відкладати грандіозні плани на потім. Всеукраїнська кампанія проводиться в підтримку роздрібного кредитування та охоплює всі канали: радіо і ТБ, зовнішню рекламу, POS-матеріали, принти для відділень. Окремо проводиться повномасштабна digital-кампанія.

12 березня ПУМБ запустив національне ТБ-промо, яке включає серію з трьох роликів «Прості кредити для грандіозних планів». «Наскільки б грандіозними не були ваші плани, для їх реалізації досить одного аркуша» - йдеться в сюжеті. Банк пропонує українцям простий і швидкий засіб здійснення планів - кредити готівкою, для оформлення яких дійсно потрібна всього одна сторінка договору.

Особливість рекламної кампанії - в сильній емоційній складовій. «Ми не розповідаємо про кредитні продукти банку - ми нагадуємо людям про їхні мрії. Згадайте, з якою радістю збираєте валізи у відпустку, як уважно вибираєте шпалери в кімнату, як поспішаєте «протестувати» нову пральну машину. У наш час справжню цінність речей визначають емоції. Тому ми закликаємо не відкладати плани на потім, а здійснювати їх уже зараз разом з банком ПУМБ», - прокоментував директор Департаменту маркетингу ПУМБ Ярослав Гуменюк.

Кампанія триватиме до квітня включно. Створенням роликів займалося комунікаційне агентство MullenLowe Adventa. Production - Lime Lite studio.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок