Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Більш ніж 1000 десятикласників розповіли про професію своєї мрії
12 березня 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

В рамках першого етапу зібрано близько 1400 есе з 23 регіонів України. Найбільшу кількість есе організатори отримали зі східного регіону – 487 твори (найактивнішими стали учні з Донецької та Запорізької областей). Конкурс проводився з 15 січня по 2 березня 2018 року. Десятикласники з усієї України могли висловити свої погляди на професійне майбутнє. Цікавим є те, що найбільш популярною професією серед дітей стала професія журналіста.

Голова Правління ПУМБ Сергій Черненко: «Ми раді, що проект «Моя кар'єра в Україні» зацікавив так багато підлітків: вони замислюються над своїм майбутнім, обирають професію, мріють. Чекаємо зустрічі з молоддю в 5-ти містах, щоб надихнути, підтримати, допомогти повірити в себе».

Конкурс есе – це перший етап проекту «Моя кар'єра в Україні», в рамках якого учні 10-х класів зможуть зустрітися з топ-менеджерами. Проект має на меті показати підліткам можливий шлях розвитку кар'єри та надихнути їх свідомо обирати майбутню професію.

Перша зустріч з 50 авторами найкращих есе відбудеться в Києві 13 березня в приміщенні Колонного залу Київської міської державної адміністрації. Під час заходу діти познайомляться, представлять свою майбутню професію та зможуть поставити запитання успішним підприємцям і керівникам українських компаній про їхню кар'єру.

Етапи проекту:

Регіональні зустрічі в 5 містах України: 13 березня - Київ, 10 квітня - Харків, 19 квітня - Запоріжжя, 27 квітня - Львів і 15 травня - Одеса.
31 травня - 1 червня 2018 р. відбудеться нагородження переможців конкурсу на Всеукраїнській конференції з планування кар'єри в м.Києві, де учні почують поради від успішних українців і отримають унікальну можливість провести день із топ-менеджерами бізнесу, державних органів і міжнародних організацій.


 

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок