Мобільний додаток
перейти перейти
Акції

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Отримайте 1000 грн додатково, запросивши десять друзів відкрити картку чи кредит у ПУМБ
12 травня 2023
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Запросіть десять друзів відкрити картку чи кредит в ПУМБ у рамках Акції «Виклики з ПУМБ» (далі – Акція) та отримайте:

  1. Бонус – 1000 грн.
  2. Та винагороду 50 грн за оформлення дебетки «всеКАРТА» або 100 грн за відкриття кредитки «всеМОЖУ Online» чи кредиту готівкою «всеЯСНО» кожним другом.

Друзі, не клієнти ПУМБ, можуть відкрити за запрошенням «всеМОЖУ Online» або «всеКАРТА».
Друзі, клієнти ПУМБ, можуть відкрити за запрошенням «всеМОЖУ Online» або «всеЯСНО».
 

Пропозиція діє:  

  • з 16.05.2023 по 14.06.2023;
  • тільки для клієнтів ПУМБ, які отримали пуш-повідомлення у мобільному застосунку ПУМБ Online (надалі – Повідомлення)*.

Умови участі в Акції та отримання винагороди:

  1. Після отримання Повідомлення про нарахування бонусу 1000 грн та пропозиції прийняти участь в Акції, запросіть десять друзів відкрити дебетову «всеКАРТА» в гривні, кредитку  «всеМОЖУ Online» або кредит готівкою «всеЯСНО» до 14.06.2023.
  2. Щоб запросити друзів, перейдіть у розділ «Більше» мобільного застосунку ПУМБ Online, далі – «Запросити друга» та надішліть посилання, що знаходиться в цьому меню, через зручний месенджер Вашим друзям.
  3. Кожному запрошеному другу потрібно перейти саме за Вашим посиланням і відкрити «всеКАРТА» в гривні, кредитку «всеМОЖУ Online» або кредит готівкою «всеЯСНО» до 14.06.2023 у ПУМБ Online через ідентифікацію у Дія.
    В разі відсутності документів у Дія, Вашому другу необхідно перейти за Вашим посилання, встановити мобільний застосунок ПУМБ Online, ввести свій мобільний та підтвердити його кодом з SMS. Після цього продовжити оформлення картки або кредиту у будь-якому відділенні ПУМБ.
  4. В разі якщо Ваші друзі відкрили за запрошенням картки «всеКАРТА» або «всеМОЖУ Online», кожному з них необхідно здійснити оплату нею від 100 грн за товари або послуги до 14.06.2023 включно. Розрахунок можна зробити, в тому числі за оплату комунальних послуг або поповнення мобільного телефону через ПУМБ Online.
  5. Відкриття кредиту готівкою «всеЯСНО» не потребує виконання інших додаткових умов.
  6. Бонус 1000 грн нараховується автоматично на віртуальний рахунок разом із відправленим Повідомленням, проте, стає доступним тільки після виконання умов Акції Вами та Вашими десятьма друзями.
    Шукайте бонус на вкладці «Більше» ПУМБ Online, меню «Мої виклики».
  7. Винагорода 50 грн, за оформлення кожної дебетки «всеКАРТА» або 100 грн за відкриття кожної кредитки «всеМОЖУ Online» чи кредиту готівкою «всеЯСНО» в рамках Акції «Запроси друга», нараховується на останній відкритий у гривні рахунок після виконання умов Акції Вами та Вашими десятьма друзями.
  8. Після виконання умов Акції, виводьте бонус 1000 грн на будь-яку гривневу картку ПУМБ.
  9. Якщо до 14.06.2023 Ви не виконаєте всі умови Акції, бонус 1000 грн буде автоматично анульований. Проте, невиконання умов Акції не веде за собою анулювання винагороди, отриманої раніше за умовами Акції «Запроси друга».

     

Допоможіть друзям з вибором, ознайомившись з усіма перевагами наших продуктів за посиланнями:

З суми всіх винагород утримуються податки та збори у розмірі 19,5%.

*Перелік клієнтів, кому надсилають індивідуальне Повідомлення з пропозицією прийняти участь в Акції, обрано шляхом випадкового відбору. Вибірка учасників здійснювалася з використанням моделі автоматичного алгоритму на основі багатьох факторів, у тому числі й історії користування клієнтом продуктами Банку.

Офіційні правила Акції.

Акції
банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок