Мобільний додаток
перейти перейти
Акції

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Беріть участь у Кешбек-виклику від ПУМБ та отримуйте 95 грн винагороди
20 лютого 2023
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Приєднуйтесь до Кешбек-виклику «Більше вигоди з кредиткою ПУМБ»  до 15.03.2023. Беріть участь в Акції «Кешбек-виклик» (надалі – Акція) та отримайте 95 грн кешбеку.

Пропозиція діє:

  • з 22.02.2023по 15.03.2023;
  • тільки для клієнтів ПУМБ, які отримали пуш-повідомлення в мобільному додатку ПУМБ Online, Повідомлення у Viber або SMS (надалі – Повідомлення*).
     

Умови участі в Акції та отримання винагороди:

1. Після отримання Повідомлення про нарахування 95 грн кешбеку та пропозиції прийняти участь в Акції, оформіть кредитку «всеМОЖУ Online» та отримайте позитивне рішення Банку.

2. Винагорода 95 грн нараховується на рахунок кешбек автоматично разом із відправленим Повідомленням, проте, стає доступною тільки після виконання умов Акції.

3. Оформити віртуальну кредитку «всеМОЖУ Online» можна легко у ПУМБ Online. Якщо Ви бажаєте відкрити пластикову картку – це можна зробити у будь-якому зручному для Вас відділенні ПУМБ.
Детальніше про оформлення «всеМОЖУ Online» за посиланням.

4. Після оформлення кредитки «всеМОЖУ Online», для виконання умов Акції, зробіть нею 5 оплат від 50 грн кожна.
Під оплатами мається на увазі проведення розрахунків за товари або послуги (включаючи оплати в Інтернеті), але крім переказів та оплат у мобільному додатку ПУМБ Online.
Слідкувати за виконанням умов виклику можна на вкладці «Більше» ПУМБ Online, меню «Мої виклики»**.

5. Якщо до 15.03.2023 Ви не виконаєте всі умови Акції, кешбек 95 грн буде автоматично анульований.

6. Кешбек 95 грн, нарахований за участь у Кешбек-виклику, не впливає на накопичення винагород за обраними категоріям місяця та пропозиціями від партнерів, якщо Ви є учасником Акції «Тепер Ваш мобільний кешбек із ПУМБ». Тобто, якщо Ви накопичите максимальний розмір винагороди від Банку (500 грн на міс.), а також певну суму кешбеку за пропозиціями від партнерів, 95 грн будуть враховані додатково в повному обсязі. Мінімальна сума для виводу кешбеку – 100 грн. Утримується податок у розмірі 19,5%.
Більше про кешбек дізнавайтеся за посиланням.

*Перелік клієнтів, кому надсилають індивідуальне Повідомлення з пропозицією прийняти участь в Акції, обрано шляхом випадкового відбору. Вибірка учасників здійснювалася з використанням моделі автоматичного алгоритму на основі багатьох факторів, у тому числі й історії користування клієнтом продуктами Банку.

**Доступно лише для учасників Акції.
Важливо! За відсутності меню «Мої виклики» в ПУМБ Online, потрібно оновити додаток.

Офіційні правила Акції

 

Акції
банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок