Мобільний додаток
перейти перейти
Акції

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Екстра вигода до депозиту разом із ПУМБ та порталами Мінфін та Finance.ua
23 листопада 2022
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Усі клієнти, які протягом 23-25 листопада 2022 року відкриють строковий депозит у ПУМБ на суму від 50 тис. грн у рамках акції «Бонус до депозиту» на порталах Мінфін та Finance.ua, отримають екстра бонус у розмірі 500 грн. Умови отримання бонусу - за лінком.

Нагадуємо, що ПУМБ, разом із порталами Мінфін та Finance.ua, у жовтні 2022 оголосив акцію «Бонус до депозиту» та запропонував додаткову винагороду до 1.0% річних*.

В акції «Бонус до депозиту» приймають участь лише нові клієнти ПУМБ у яких протягом 45 календарних днів до подачі заявки (включно) не було діючих вкладів у банку та які, під час дії акційної пропозиції, відкрили депозити «Накопичувальний», «Дохідний» або «Сталевий» строком від 3 місяців.

Для отримання ектра бонусу необхідно зробити три простих кроки:

  • з 23 по 25 листопада оформити заявку на сайті minfin.com.ua або finance.ua, додавши промокод 1QHGXGX
  • оформити строковий вклад у гривні («Накопичувальний», «Дохідний» або «Сталевий») на суму від 50 тис. грн впродовж 30 календарних днів з моменту подання заявки
  • підтвердити оформлення депозиту у спеціальних формах на сайтах Мінфін та Finance.ua протягом періоду дії заявки (30 календарних днів), але не пізніше останнього дня поточного місяця, у якому відкрито вклад. 

Стандартний бонус від «Мінфіну» та бонус за промокодом виплачуються протягом 32 днів від дати підтвердження депозиту на сайтах Мінфін та Finance.ua**

Клієнти банку можуть відкрити декілька депозитних вкладів під час акції «Бонус до депозиту» та отримати винагороду по кожному з них.  Будь ласка, зверніть увагу, що у випадку відкриття декількох депозитів, для кожного вкладу необхідно заповнювати окрему форму реєстрації та підтвердження на сайті Мінфін.

________________________________________________________

*розмір бонусу залежить від суми та строку вкладу та вказаний на сторінці партнерів 

** З детальними умовами акції можна ознайомитися на сайті або за телефоном гарячої лінії порталу Мінфін (044) 392‑47‑40

Акції
банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок