Мобільний додаток
перейти перейти
Акції

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Стартує акція «Бонус до депозиту» - додаткова винагорода до 1,0% річних
14 жовтня 2022
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ), разом із порталами Мінфін та Finance.ua, оголошує акцію «Бонус до депозиту» та пропонує додаткову винагороду до 1.0% річних*.

З 13 жовтня користувачі банківських послуг, які планують відкриття депозиту у ПУМБ, зможуть скористатися акцією «Бонус до депозиту» на порталах Мінфін та Finance.ua та отримати разову винагороду за розміщення депозитів.

В акції приймають участь лише нові клієнти ПУМБ у яких протягом 45 календарних днів до подачі заявки (включно) не було діючих вкладів у банку та які, під час дії акційної пропозиції, відкрили депозити «Накопичувальний» або «Дохідний» у гривні на суму від 30 тис. грн та строком від 3 місяців.

Для участі в акції необхідно зробити три простих кроки:

  • оформити заявку на сайті minfin.com.ua або finance.ua
  • оформити строковий вклад у гривні («Дохідний» або «Накопичувальний») впродовж 30 календарних днів з моменту подання заявки
  • підтвердити оформлення депозиту у спеціальних формах на сайтах Мінфін та Finance.ua протягом періоду дії заявки (30 календарних днів), але не пізніше останнього дня поточного місяця, у якому відкрито вклад

Винагорода виплачується протягом 32 днів від дати підтвердження депозиту на сайтах Мінфін та Finance.ua**

Клієнти банку можуть відкрити декілька депозитних вкладів під час акції «Бонус до депозиту» та отримати винагороду по кожному з них.  Будь ласка, зверніть увагу, що у випадку відкриття декількох депозитів, для кожного вкладу необхідно заповнювати окрему форму реєстрації та підтвердження на сайті Мінфін.

 

________________________________________________________

*розмір бонусу залежить від суми та строку вкладу та вказаний на сторінці партнерів 

** З детальними умовами акції можна ознайомитися на сайті або за телефоном гарячої лінії порталу Мінфін (044) 392‑47‑40

 

Акції
банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок