Мобільний додаток
перейти перейти
Акції

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Безоплатне дистанційне навчання школярів
19 квітня 2022
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Партнер ПУМБ дистанційна школа «Оптіма», надає можливість навчатися безоплатно вже для понад 100 000 дітей. Школа продовжує приймати заявки на навчання, а завдяки співпраці з Міністерством освіти і науки України, усі діти зможуть отримати документи про освіту.

З перших днів війни адміністрація дистанційної школи безоплатно відкрила доступ до навчальної платформи для всіх дітей – за благодійним пакетом «З ОПТИМізмом у серці» до 31 травня 2022 року. Кожна дитина має можливість безперервно навчатися, комфортно закінчити 2021-22 навчальний рік та отримати усі необхідні документи.

Навчатися дистанційно можуть і найменші учні, вони будуть приємно вражені! В «Оптімі» 1-4 класи навчаються за унікальними пізнавальними мультфільмами, насиченими пізнавальними інтерактивними матеріалами. Дітям цікаво навчатися з ними, такі уроки утримують увагу дитини та не вимагають участі батьків.

Долучитися до навчання дуже просто: достатньо перейти на сайт школи optima.school та подати заявку за посиланням. Окрім того, ви можете звернутися до контакт-центру школи за телефонами: +380 67 33391 87; +380 99 3339187.

Акції
банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок