Мобільний додаток
перейти перейти
Акції

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Завершення акції «Бонус до депозиту»
18 листопада 2021
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) оголошує про завершення акції «Бонус до депозиту» для вкладників ПУМБ на порталах Мінфін та Finance.ua.

21 листопада – останній день, коли користувачі банківських послуг, які планують відкриття депозиту у ПУМБ, зможуть скористатися акцією «Бонус до депозиту» на порталах Мінфін та Finance.ua та отримати разову винагороду* за розміщення депозитів у банку. В акції приймають участь існуючі (клієнти, у яких упродовж 45 днів до подачі заявки не було діючих депозитів) та нові клієнти ПУМБ, які протягом дії акційної пропозиції, відкриють депозити «Накопичувальний», «Дохідний» та «Ювілейний» у гривні на суму від 30 тис. грн та строком від 3 місяців.

Нагадуємо, що оформлення депозитного договору в ПУМБ за умовами акції можливо протягом 30 календарних днів з дати реєстрації заявки на порталі Мінфін або Finance.ua. Так, клієнти, які зареєстрували заявку 21 листопада матимуть можливість відкрити депозит у рамках акції до 21 грудня.

Детальніше про акцію.

Якщо клієнт підключений до інтернет-банкінгу ПУМБ Оnline, йти до відділення зовсім не обов'язково - депозити, відкриті дистанційно також беруть участь в акції.

Детальна інформація: гаряча лінія порталу Мінфін  (044) 392 47 40** 

________________________________________________________

*розмір бонусу залежить від суми та строку вкладу. Розмір бонусу для вкладів вказаний на сайті Мінфін.

**дзвінки у межах території України з усіх номерів операторів мобільного та міського зв'язку за тарифами операторів

 

 

Акції
банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок