Мобільний додаток
перейти перейти
Акції

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Повертаємо кошти за оплату комунальних платежів!
02 листопада 2020
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

ПУМБ надає своїм клієнтам чудову можливість заощадити, що більш ніж актуально під час опалювального сезону.

З 1 жовтня 2020 року до 30 квітня 2021 включно замовляйте і оформлюйте КК «всеМОЖУ» в особистому кабинеті або VIBER-боті YASNO та отримуйте кеш-бек 10%*.

В акції беруть участь в тому числі клієнти, які у відділенні ПУМБ приєдналися до послуг газопостачання від «Нафтогаз». Перелік відділень можна дізнатися за посиланням gas.ua

Також нагадуємо вам, що оплачувати комунальні послуги власники кредитної картки «всеМОЖУ» можуть без переплат у грейс-період до 62 днів.   

 

З деталями пропозиції ви можете ознайомитися в офіційних правилах – https://bit.ly/3609MtW.

 

* Кешбек нараховується при оплаті кредитною карткою комунальних послуг через POS термінали, в мобільному додатку ПУМБ online, або за допомогою PAYhub.Зарахування здійснюється протягом 5 робочих днів. Сума, яка підлягає зарахуванню, не може перевищувати 300 грн за календарний місяць.

Акції
банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок