Мобільний додаток
перейти перейти
Акції

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Запрошуємо до участі в Акції «Бонус за депозитом»
25 жовтня 2019
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Саме час відкрити депозит у ПУМБ, адже зараз діє Акція «Бонус за депозитом».

Для участі в Акції необхідно до 31 грудня 2019 року виконати одну з трьох умов на вибір:

  • за відповідним посиланням на сайті pumb.ua пройти опитування по вибору оптимального для себе Депозиту та по завершенню у web-формі зазначити власні ім’я і номер телефону;
  • замовити консультацію (зворотній дзвінок) щодо Депозиту на сайті pumb.ua, попередньо зазначивши у web-формі власні ім’я і № телефону;
  • подзвонити по телефону 0-800-300-502 (безкоштовно з мобільного), повідомити працівнику банку власні ім’я і номер телефону, прийняти запрошення на зустріч у відділенні банку стосовно оформлення Депозиту у рамках Акції.

Ви отримаєте Viber- або SMS-повідомлення, у якому банк повідомить вам промокод з десяти цифрових та/або буквених символів, який дає право на оформлення Депозиту з % ставкою, збільшеною на +1% (відносно стандартної, без урахування програми лояльності, % ставки)!

У повідомленні будуть зазначені: вид депозиту («Дохідний», або «Накопичувальний», або «Вільний»), валюта (гривня), за якими ви має право оформити Депозит у рамках Акції, та кінцева дата дії промокоду.

Після цього вам необхідно буде пред’явити працівнику відділення ПУМБ цей промокод та оформити у відділенні банку депозит, зазначений у повідомленні.

Ви можете отримати повідомлення з промокодом до 31 грудня 2019 р. включно.

При цьому оформити депозит у рамках Акції можливо до 31 грудня 2019 р. включно.

Офіційні правила Акції

Акції
банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок