Мобільний додаток
перейти перейти
Преса про нас

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Незважаючи на важкий рік, ПУМБ залишається надійною і стійкою фінустановою з ефективною бізнес-моделлю – Сергій Черненко
29 грудня 2015
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

10 грудня пройшла неформальна зустріч топ-менеджменту Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) з ключовими клієнтами та партнерами банку в приміщенні музею "Духовні скарби України". Партнером заходу виступив Ekonomika Communication Hub.

Спеціальними гостями заходу стали Олена Макеєва, заступник міністра фінансів України, яка розповіла про прийдешні зміни в Податковому кодексі, а також Дмитро Кулеба, посол з особливих доручень МЗС України, який розповів про важливість партнерства бізнесу і держави в просуванні бренду України у світі. Модератором зустрічі виступила Ірина Рубіс, генеральний директор Ekonomika Communication Hub.

Вечір відкрив своїм виступом голова правління ПУМБ Сергій Черненко, який розповів про те, як банк пережив цей непростий рік.

"Незважаючи на важкий рік, ПУМБ залишається надійною і стійкою фінустановою з ефективною бізнес-моделлю. За результатами 9 місяців активи банку склали 36 млрд грн, а операційний прибуток – 2,5 млрд грн. При цьому банк отримав збиток на рівні 555 млн грн, який обумовлений виключно резервуванням портфеля кредитів, виданих в зоні АТО. Ми перевищуємо норматив ліквідності в три рази і розташовуємо зараз 626 млн грн і $110 млн на кореспондентському рахунку в НБУ, а також 2 млрд грн в депсертіфікатах НБУ в якості подушки ліквідності. Це означає, що ми володіємо достатнім запасом міцності і можемо протистояти викликам, подібним тим, з якими зіткнулися в цьому році ", – зазначив Сергій Черненко.

Потім виступила Олена Макєєва, яка розповіла про новий Податковий кодекс. "Скоро буде 9 місяців, як ми займаємося податковою реформою. Він для мене став як дитя. Звичайно, знайти компроміси з усіма не вдалося, але ми робили все можливе, щоб нове податкове законодавство полегшило життя бізнесу. Ми вдвічі знижуємо рівень ЄСВ – це буде нелегко для бюджету, але за допомогою даної міри зменшується тиск на бізнес", – резюмувала вона.

Її виступ викликав жвавий інтерес і ряд питань з боку гостей зустрічі. Результатом стала насичена інтерактивна дискусія з аудиторією.

Завершив офіційну частину зустрічі своєю доповіддю Дмитро Кулеба.

Після цього гості продовжили спілкування в неформальній обстановці.

Джерело: Delo.ua

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок