Мобільний додаток
перейти перейти
Преса про нас

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Гроші у бізнесі повинні працювати
29 грудня 2014
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Сьогодні малі і середні підприємства є двигунами прогресу в будь-якій економіці. Чим більше підприємців в країні, тим ефективніша і стійкіша її фінансова система. Щоб давати економіці імпульс розвитку, представникам МСБ необхідно вкладати у власний розвиток, а для цього потрібні надійні партнери та фінансова підтримка. Про те, як малому і середньому бізнесу максимально ефективно використовувати банківські депозити і отримати додатковий дохід, розповіла читачам порталу gorod.dp Олена Рудик, директор департаменту малого та середнього бізнесу ПУМБ.

Олена, як в нинішній складній економічній ситуації банки можуть допомогти середньому і малому бізнесу продовжувати розвиток?

Банк, в першу чергу - сервісна організація, основне покликання якої задоволення потреб клієнтів. Важливо, щоб банк міг запропонувати найбільш зручні і функціональні рішення з урахуванням масштабу бізнесу, споживчого профілю і галузевої приналежності клієнта. Як показує практика, основні потреби даного сегмента – це щоденне обслуговування (розрахунково-касові операції) фінансування і, звичайно ж - збереження і примноження коштів.

Які послуги з накопичення і примноження коштів пропонує клієнтам ПУМБ?

Формула успішного бізнесу – це вміння примножувати кошти. Один із способів збільшення доходів підприємства – розміщення вільних грошей на депозиті. З одного боку здається, що депозит найпростіший банківський продукт. Насправді ж – це потужний інструмент для розвитку бізнесу. Для малого та середнього бізнесу ПУМБ пропонує як класичні рішення - депозит «Стандартний» та депозит «З можливістю поповнення», так і широкий вибір депозитних програм, розроблених під різні ситуації в роботі бізнесу.

Опишіть ці програми?

З метою збереження тимчасово вільних коштів ПУМБ пропонує клієнтам депозит «Гнучкий», який працює за принципом депозитної лінії - кошти можна розміщувати траншами, з різним періодом залежно від потреби клієнта і його планів на використання коштів. Це дозволяє отримувати дохід на рівні стандартного депозиту – до 18,5% річних. У разі якщо залишки на рахунку клієнта часто міняються, ПУМБ (Ліцензія НБУ №8 від 06.10.2011 р.) пропонує послугу «Нарахування на стабільний залишок», яка дозволяє клієнту заробляти до 16% на стабільний залишок і до 5% на кошти на поточному рахунку, що перевищують стабільний залишок.

Які рішення ви можете запропонувати клієнтові, який хоче достроково зняти кошти з депозиту і при цьому не втратити дохід?

Якщо клієнт не може чітко передбачити свої можливі витрати, використання депозиту з поповненням неефективне, тому що у випадку дострокового зняття частини суми клієнти втрачають процентний дохід. Для таких підприємств у ПУМБу є вигідна пропозиція – «Прибутковий рахунок», який дозволяє заробляти 8-9% річних залежно від суми залишків на рахунку клієнта. При цьому кошти завжди залишаються у вільному доступі. Таким чином, використовуючи широкий набір банківських інструментів, клієнти банку можуть ефективно управляти, накопичувати і примножувати свої кошти.

Джерело: gorod.dp


Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок