Мобільний додаток
перейти перейти
Преса про нас

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Падіння гривні до позначки 13 пов'язали з мізерними продажами НБУ
03 жовтня 2014
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Інтервенції Нацбанку не допомогли стабілізувати гривню, і під кінець торгів її курс просів ще на 20 копійок.

«Відкривався міжбанк в понеділок коридором 12,70-12,90 грн/$, до 13.00 торги йшли вже в діапазоні 12,80-13,00 грн / $, а закрилися вони на 12,90-13,10 грн/$», — повідомив «Вістям» керівник департаменту інвестиційного бізнесу ПУМБ Антон Стадник.

В деяких випадках навіть ставилися котирування на рівні 13,2 грн/$, але опитані «Вістями» фінансисти стверджують, що по них не здійснювалося реальних покупок.

І це при тому, що Нацбанк сьогодні знову заявив про інтервенції: купував долар по 12,6 грн/$, а продавав його по 12,7 грн/$. Але фінансисти відразу уточнили, що продавали далеко не всім і не в повному обсязі. «У повному обсязі, наскільки мені відомо, не задовольнялася жодна заявка на покупку. Наш банк в ТОП-20 і ми отримали сьогодні близько 20% від того, що запросили. Іншим, чув, дісталося і того менше. Дрібні банки взагалі нічого не отримали. Їм нічого іншого не залишалося, як скуповувати долар у спекулянтів - я говорю про тих, у кого контракти вже летять. Адже економіка починає поступово оживати після літнього сезону», - розповів нам заступник голови одного з київських банків.

Джерело: Вісті

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок