Мобільний додаток
перейти перейти
Преса про нас

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Якою буде динаміка депозитного ринку влітку-2014?
27 червня 2014
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

 Як буде змінюватися ситуація на депозитному ринку влітку-2014? Якою буде динаміка середніх і максимальних ставок? Розпитував експертів Prostobank.ua Нікіта Малясов, начальник відділу депозитів ПУМБ 

Ми прогнозуємо подальшу поступову стабілізацію ситуації після закінчення виборчого періоду (не раніше, ніж в липні-серпні поточного року) з поступовим відновленням приросту депозитів і відповідного зниження прибутковості депозитних продуктів. Прибутковість депозитних продуктів у червні поточного року скоріш за все залишиться на рівні травня-2014. Плавне (в межах 1% річних за вкладами у гривні та 0,5% за вкладами в іноземній валюті) зниження процентних ставок варто очікувати не раніше другої половини літа.

 

Джерело: Prostobank.ua

 
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок