Мобільний додаток
перейти перейти
Преса про нас

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Банк в кишені
27 серпня 2013
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Розвиток мобільних технологій уже давно є одним з головних каналів комунікацій сучасного ділового світу. Сьогодні, у зв'язку з розширенням можливостей мобільних телефонів і смартфонів, українці отримують можливість проводити фінансові операції без відвідування банківської установи. Про реалії та перспективи розвитку мобільного банкінгу журналу "Банкір" розповіли фахівці вітчизняних банків.

Володимир Гугуєв, начальник відділу інтернет-технологій ПУМБ

Інтернет у телефоні став нормою життя сучасного українця. Пошта, новини, навігатор, соціальна мережа до ваших послуг у будь-який момент. Постійний доступ до банківського рахунку органічно вписується в цей тренд. Банки, що вчасно побачили цю тенденцію і приступили до розробки нових рішень, вже зараз пропонують мобільний банкінг своїм клієнтам. Наш банк одним з перших вийшов на український ринок зі спеціальним банківським додатком для iPhone.

Мобільний банкінг - нова послуга, він ще не отримав широкого розповсюдження в Україні. Сьогодні, через два роки після того, як ми запропонували клієнтам можливість здійснення банківських операцій прямо з телефону, 25% користувачів «ПУМБ online» постійно працюють з цим сервісом через свої мобільні пристрої, а у вихідні дні кількість таких клієнтів зростає до 40%.

Для користувачів основні плюси даної послуги - дійсно мобільність і швидкість обслуговування. Додатковою перевагою для клієнтів стали нові можливості, яких раніше не було, наприклад геолокаційні сервіси з пошуку найближчого відділення або банкомату.

Банкам наявність сучасного мобільного банкінгу дозволяє підвищити зручність користування банківськими послугами для клієнтів, а також істотно збільшити обсяг операцій без розширення мережі відділень.

Сервіс дуже зручний і стане популярним. Додаткові стимули до його розвитку - як популярність смартфонів, так і збільшення кількості мобільних інтернет-користувачів. Думаю, що в цьому році декілька нових банків також запропонують мобільні рішення.

А в найближчі кілька років наявність багатофункціонального мобільного банкінгу буде такою ж обов'язковою умовою, якою стає сьогодні, наприклад, інтернет-банкінг.

Джерело: журнал "Банкір" № 2 від 29.07.2013.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок