Мобільний додаток
перейти перейти
Преса про нас

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Як змінився попит на автокредити навесні 2013 року?
27 червня 2013
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Чи відзначили банківські фахівці зростання попиту на автокредити в період рекордних автопродажів у березні-квітні 2013 року? Чи змінилися середні характеристики виданих кредитів? Який відсоток нових авто буде куплений у цьому році в кредит? Дізнавався Prostobank.ua.

Стефан Гуглієрі, виконавчий директор Першого Українського Міжнародного Банку

Разом зі зростанням продажів автомобілів, природно, зросли і продажі автокредитів, але середні характеристики по них серйозно не змінилися. Це був тимчасово сформований попит за рахунок новини про збільшення мит і вартості більшості автомобілів.

Цього року істотної зміни не було, але невелике збільшення частки авто, які продаються в кредит, можна очікувати найближчим часом. Це буде викликано збільшенням вартості автомобілів і зниженням кредитних ставок. Таким чином, оформлення автокредиту для багатьох клієнтів може стати опцією для придбання нового авто при нестачі власних коштів.

Джерело: фінансовий портал Prostobank.ua

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок