Мобільний додаток
перейти перейти
Преса про нас

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Акціонер ПУМБу і банку "Ренесанс Капітал" не планує їх злиття
18 березня 2013
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Акціонер Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) і банку "Ренесанс Капітал" (бренд "Ренесанс Кредит") не має наміру проводити злиття фінустанов, вони і далі будуть функціонувати як різні напрями бізнесу. Про це повідомив голова наглядової ради ПУМБу Ілля Архипов.

За його словами, злиття ПУМБу та Донгорбанку є успішним, і за його підсумками вдалося істотно наростити обсяги бізнесу при одночасному скороченні операційних витрат, підвищити ефективність корпоративного управління в банках.

У той же час банкір заявив: "Купівля банку "Ренесанс Кредит" була виходом у новий сегмент – споживче кредитування, і ми вирішили не приєднувати цей банк. Ми також не плануємо проводити злиття в майбутньому, оскільки це різні напрями бізнесу".

Джерело: інформаційне агентство УНІАН

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок