Мобільний додаток
перейти перейти
Преса про нас

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Серед єврооблігацій українських банків є цікаві випуски
07 березня 2013
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Юрій Товстенко, фахівець з торгівлі облігаціями Concorde Capital, оцінив перспективність євробондів фінустанов України. Розвиток теми – в "Інвестгазеті" № 8 (від 4.03.2013 року)\

Сприятлива ситуація, яка поки ще панує на зовнішніх ринках, відкриває можливості з розміщення єврооблігацій українськими позичальниками. Так, в кінці лютого відбувся перший за останні три роки вихід приватного українського банку на зовнішні ринки.

Якщо поглянути на карту прибутковості українських єврооблігацій, випуски комерційних банків оцінюються вторинним ринком гірше, ніж аналогічні по довжині випуски небанківського сектора. Це пояснюється недовірою зовнішніх інвесторів до українського банківського сектору, який ще залишається досить проблемним.

Однак ми вважаємо, що серед єврооблігацій українських банків є цікаві випуски. Зокрема ті ж єврооблігації ПУМБ-14 (9,2%) пропонують більшу прибутковість, ніж аналогічні по довжині євробонди українських позичальників. При цьому вони є якісними емітентами, маючи низькі ризики ліквідності і платоспроможності.

Головною перевагою для ПУМБу (банк № 9 в Україні за активами) є те, що він на 100% належить СКМ і після об'єднання з Донгорбанком є основним банківським активом найбільшої бізнес-групи в Україні і вже переходить у статус стратегічного бізнес-напрямку СКМ.

Джерело: портал Дело

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок