Мобільний додаток
перейти перейти
Преса про нас

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Високосний рік
25 жовтня 2012
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

Банки повсюдно оволодівають новими технологіями – від продажу своїх послуг через інтернет до нарощування активів. У наступному році отримувати прибуток зможуть ті, хто швидше за інших освоїть нові правила гри.

У цьому році банки, нарешті, почали працювати в плюс. У січні був зафіксований прибуток 652 млн. грн., і банкіри заговорили про перший прибутковий рік після кризи. Але вже до літа ситуація змінилася: до травня щомісячний прибуток знизився до 88 млн. грн., а за підсумками червня система знову пішла в мінус, втративши 335 млн. грн. Причини втрат все ті ж, зізнаються банкіри: відсутність активного кредитування, збільшення резервів за проблемними позиками і дорожнеча ресурсів. Чи зможе банківська система закінчити рік із прибутком – велике питання.

Банкіри стверджують, що сьогодні фінансові установи виважено підходять до оцінки клієнтів, при якій найважливішим критерієм є прибутковість транзакцій. На ринку все менше амбіцій по частці ринку, обсягами мережі і все більше уваги приділяється вдосконаленню операційної діяльності і якості обслуговування клієнтів.

Костянтин Вайсман, голова правління ПУМБ

Банківську галузь очікує прорив у підході до обслуговування клієнтів і народження нових форм надання банківських послуг. Це виявиться в зміні форматів відділень та їх наближенні до клієнтів, а також в мобілізації банківських точок продажів: з'являться міні-відділення та відділення самообслуговування в нових і несподіваних місцях. Ми побачимо відділення, в яких не буде паперів, а будуть фінансові консультанти і багатофункційна техніка, що дозволить задовольнити будь-яку потребу.

Прискориться міграція банківських послуг в мобільні пристрої. Ми будемо широко використовувати мобільні телефони з інтегрованими чіпами як засіб платежу. Відбудеться повна інтеграція всіх каналів обслуговування, що є відображенням сервісної моделі, в центрі якої знаходиться клієнт (client-centric approach).

Повний текст статті читайте в виданні "Топ-100 рейтинг лучших компаний Украины", №2, липень-серпень 2012 р.


Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок