Мобільний додаток
перейти перейти
Преса про нас

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Аналіз динаміки числа підписаних на сторінки українських банків осіб в соціальних медіа (Prostobankir.com.ua)
15 жовтня 2012
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

У липні 2012 року наша компанія запустила рейтинг банків за розміром груп в соціальних мережах. Наприкінці місяця склалася загальна картина: хто є лідером, хто – аутсайдером, як банки нарощують число підписок на свої сторінки в соціальних мережах. Про це сьогодні і піде мова.

Про методику

Побудова рейтингу передбачає регулярне оновлення кількості учасників соціальних сторінок українських банків у Facebook, ВКонтакте і Twitter. Методологія сервісу передбачає участь в рейтингу тільки офіційних сторінок компаній.

Загальна картина

У рейтингу беруть участь 29 українських банків. З них 27 організацій є присутніми у Facebook, 15 спілкуються зі своїми клієнтами за допомогою Twitter і 12 використовують для просування мережу ВКонтакте.

При цьому тільки 8 банків мають у своєму арсеналі всі три соціальні мережі, 9 банків обмежуються просуванням у двох соціальних медіа, а 12 організацій воліють використовувати тільки один соціальний канал. Перевага віддається Facebook'у: 10 організацій представлені лише у Facebook.

Facebook

Лідером за кількістю підписаних учасників в соціальній мережі є ПУМБ. Кнопку «Подобається» на його сторінці натиснуло 9192 користувачі (дані на 31 липня 2012).

Ефективну акцію «Літо на крилах» провів Перший Український Міжнародний Банк спільно з сервісом пошуку та бронювання бюджетних перельотів BravoAvia: усім, хто приєднався до Facebook-спільноти банку, був обіцяний ваучер на 20 євро на авіапереліт. Крім того, учасники, що поділилися новиною зі своїми соціальними друзями, змогли взяти участь у розіграші 5 тисяч гривень.

Інформація про акцію була опублікована на сторінці ПУМБу 16 липня 2012 та привела до інтенсивного притоку передплатників з першого ж дня заходу.

Лідери Facebook в липні 2012

Кількість підписаних учасників порівняно з червнем

+1506 підписок

Щоденний приріст підписаних учасників з 1 по 31 липня

16 липня Старт акції «Літо на крилах»

26 липня Публікація прес-релізу на сайтах УМХ та Простобанк Консалтинг

Джерело: Простобанк консалтинг

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок