Мобільний додаток
перейти перейти
Повідомлення

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ПУБЛІЧНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ АТ «ПУМБ» НА УКЛАДЕННЯ ДОГОВОРУ КОМПЛЕКСНОГО БАНКІВСЬКОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ ФІЗИЧНИХ ОСІБ
22 березня 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Шановні клієнти, повідомляємо про набуття чинності з 25.03.2022 нової редакції Публічної пропозиції АТ «ПУМБ» на укладання Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб (ДКБО).

До ДКБО внесені зміни з метою врегулювання зарахування переказів в іноземній валюті.

Ви можете ознайомитись з новою редакцією ДКБО за посиланням.

У разі незгоди із запропонованими змінами в Публічну пропозицію АТ «ПУМБ», Ви маєте право до набуття чинності нової редакції розірвати договір без сплати додаткової комісії за його розірвання.

За наявності додаткових питань звертайтесь до відділень АТ «ПУМБ» (перелік відділень Банку доступний за цим посиланням) або в Центр обслуговування клієнтів за телефоном: +380442907290 – для дзвінків по Україні та з-за кордону за тарифами відповідного оператора.

Повідомлення банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок