Мобільний додаток
перейти перейти
Повідомлення

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Інформаційне повідомлення для клієнтів ПУМБ
23 листопада 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Шановні клієнти, нагадуємо, що Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ), починаючи з 1 серпня 2014 р., закриває поточні та карткові рахунки роздрібних клієнтів, за якими відсутній рух, ініційований клієнтом, протягом більш ніж 365 днів та на яких відсутній залишок коштів.

Якщо за поточним або картковим рахунком роздрібного клієнта відсутній рух, ініційований клієнтом, протягом більше ніж 365 днів і залишок на ньому не перевищує 1000 грн (або еквівалент цієї суми в іноземній валюті відповідно до офіційного курсу НБУ на дату утримання комісії), то з такого рахунку ПУМБ утримує комісію за проведення розрахунків за неактивними рахунками в розмірі 10 грн (або еквівалент цієї суми згідно з офіційним курсом НБУ на дату утримання комісії) в місяць, до моменту повного списання коштів. У випадках якщо залишок коштів на рахунку менше 10 грн (або еквівалент), комісія встановлюється в розмірі залишку на даному рахунку.

Пропонуємо Вам відновити роботу з рахунками, скориставшись послугами банку, інформацію щодо яких ви можете отримати за телефоном +38 044 290 7 290 або безпосередньо у відділеннях ПУМБ.

Якщо за рахунками не буде відновлено рух і залишки коштів на них складатимуть 0 грн, то такі рахунки буде закрито у період з «24» січня 2022 р. по «13» лютого 2022 р. у порядку, встановленому чинним законодавством.

 

Повідомлення банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок