Мобільний додаток
перейти перейти
Повідомлення

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Зміна режиму зняття готівки з використанням корпоративної картки
18 травня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» (далі – Банк)  повідомляє про зміну режиму зняття готівки  з використанням корпоративної картки.

Відповідно до п. 3 частини 2 ст. 8 Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» №361-ІХ від 06.12.2019 Банк зобов’язаний забезпечувати функціонування належної системи управління ризиками, застосування у своїй діяльності ризик-орієнтовного підходу та вжиття належних заходів з метою мінімізації ризиків. Відповідно до п. 68 Положення про здійснення банками фінансового моніторингу, затв. Постановою Правління НБУ №65 від 19.05.2020, Банк вживає заходи з управління ризиками відмивання кошті/фінансування тероризму, зокрема, шляхом застосування лімітів, інших інструментів, які обмежують використання окремої послуги/продукту.

З метою забезпечення безпечного доступу до готівкових коштів в значних об’ємах та, враховуючи ризики здійснення шахрайських операцій по клієнтських рахунках з використанням корпоративних карток, з 19 травня 2021 року Банком встановлюється наступний режим отримання готівки:

До 300 тисяч гривень в місяць з одного поточного рахунку зняття готівкових коштів доступно: в банкоматах ПУМБ та інших банків та в касах відділень ПУМБ з використанням корпоративної картки.

Понад 300 тисяч гривень в місяць - зняття готівкових коштів в касі відділення ПУМБ, у якому відкрито поточний рахунок. Видача коштів буде здійснюватися за умови надання документів, підтверджуючих цілі використання готівки.

Просимо враховувати дану інформацію у поточній діяльності.

У випадку виникнення будь-яких питань, будь ласка, звертайтеся до операційного менеджера Вашого рахунку.

 

З повагою,

АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК»

Повідомлення банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок