Мобільний додаток
перейти перейти
Повідомлення

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Зміни у процесі входу до сервісу Mastercard Більше
14 травня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Дотримуючись політики підвищення заходів безпеки програми Mastercard Більше, а також з метою забезпечення виключно санкціонованого доступу користувачів до своїх особистих кабінетів, інформуємо, що з 20 травня 2021 року на сайті програми Mastercard Більше буде введена обов'язкова процедура двофакторної авторизації користувачів за допомогою одноразових SMS паролів.
Після введення логіна і пароля, на номер телефону буде відправлений одноразовий пароль, який необхідно буде ввести на сайті. Лише після введення одноразового пароля клієнт отримає доступ до свого особистого кабінету.

На що потрібно звернути увагу?
Необхідно перевірити актуальність свого номера телефону в особистому кабінеті (логін). Якщо кабінет містить неактуальний номер телефону, його слід змінити на актуальний. Змінити пароль можна в розділі «Мій Профіль» => «Особисті дані» => «дані для входу», натиснувши на символ редагування.

Що робити якщо не встигли актуалізувати номер телефону до 20.05.21?

Необхідно звернутися на лінію підтримки програми Mastercard Більше за номером телефону: 0 800 33 24 12 та повідомити наступні дані:
- Номер телефону, за яким зареєстровані в програмі;
- ПІБ і дату народження;
- Повідомити інформацію щодо останніх транзакцій, які  було здійснено клієнтом. Наприклад, назву магазину/сайту де  була здійснена оплата карткою, яка бере участь у програмі.

 

Повідомлення банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок